, ,

KONTAKT
OS
Ring endelig til os på:
+45 27 28 17 86 
eller skriv på:
connect@connectdenmark.com
Medarbejdere

KIM WINTHER

Skriv til Kim

+45 27 28 17 86

Direktør & Forretningsudvikler

LinkedIn

ANDRÉ ELM

Skriv til André

+ 45 29 60 60 96

Forretningsudvikler

Linkedin

NIELS EGELUND

Skriv til Niels

+45 29 74 16 25

Forretningsudvikler

LinkedIn

TINA SKIFFARD

Skriv til Tina

+45 22 96 98 54  

Forretningsudvikler

LinkedIn


MARTIN FRYDENDAHL

Skriv til Martin


IT-administrator & dataansvarlig
LinkedIn

Bestyrelse


Merete Friis

Bestyrelsesforperson

Erhvervsdirektør, Sparekassen Sjælland-Fyn

Merete Friis har en mangeårig og dyb erfaring fra den finansielle verden, bl.a. som Senior Director hos Vækstfonden. Merete har en bred faglighed for at drive forretningsmæssig vækst og en stor passion for startups, innovation og ledelse.


LinkedIn

Henrik Hahn-Nissen

Bestyrelsesnæstformand

Særlig rådgiver / CEO, Influenter


Henrik Hahn-Nissen har grundlagt lobbyvirksomheden Influenter. Henrik har stor passion for politisk interessevaretagelse og iværksætteri, og med sin innovative tilgang til opgaver formår han at åbne døre hos relevante beslutningstagere.


LinkedInMads Váczy Kragh

Bestyrelsesmedlem

Direktør, Erhvervshus Sjælland.

Mads Vaczy Kragh har med sin mangeårig erfaring fra erhvervslivet og som direktør i Erhvervshus Sjælland, tilegnet sig en bred faglighed i forhold til virksomheds- og erhvervsudvikling. Særlige kompetence-områder er strategi, finansiering og internationalisering, hvor iværksætteri og udviklingen af inkubationsmiljøer er et specialområde.


LinkedIn


Nicolai Jæpelt

Bestyrelsesmedlem

Crowdfunding Chef, Coop Danmark

Nicolai Jæpelt er tidligere iværksætter og sidder i dag som Crowdfunding Chef i Coop, hvor han arbejder for at demokratisere adgangen til kapital og markeder ved at skabe nye relationer mellem bevidste forbrugere og ansvarlige virksomheder.


LinkedIn


Inger Petersen Thalund

Bestyrelsesmedlem

Vicedirektør, DI

Inger Petersen Thalund har en bred erfaring fra erhvervslivet, hvor hun har haft en række ledende stillinger og er i dag vicedirektør i DI. Her er Inger blandt andet ansvarlig for DI’s Iværksætterordning, ligesom hun har stor indsigt i strategi, ledelse og kommunikation - ikke mindst i datadrevet og strategisk virksomhedskommunikation.


LinkedIn


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software