....der gør det muligt at skabe forskellige stemninger i dit hjem.
SHADE products are created through a unique Danish Design approach and the idea of using 3 different light zones that enable the product to create professional lighting moods within one lamp.
The Orb comes with a set of pre-defined settings: the moods. The included wall-switch is pre-configured with a selection of these, but they can easily be edited to suit your needs through the smart phone app. You can even create your own moods and save them for future use.
The options for finding the right light are almost endless, but the presets and the intuitive app interface, ensure you will only be playing with the settings when you're feeling playful.
Se deres hjemmeside her: http://www.kickstartshade.com/
Virksomheden har tidligere været på Springboard hos CONNECT Denmark, hvor de blev introduceret til nogle af markedets sværvægtere!Algoritmer og insulin: Iværksættere vil gøre det lettere at leve med diabetes.
Peter Lucas er både serieiværksætter og diabetiker. Det gav ham ideen til at udvikle en mobilapplikation, som skal hjælpe andre, der er ramt af diabetes.
LÆS HELE ARTIKLEN HER:
http://www.business.dk/medico/algoritmer-og-insulin-ivaerksaettere-vil-goere-det-lettere-at-leve-med
Vi fangede Awapatent, da de hjalp startups i Green Tech Challenge med at se på varemærker og patenter. Vi ville vide, hvorfor de mener, det er en god idé, at patentere sin idé samt registrere sit navn.
Hvorfor skal man registrere sit varemærke? Hvornår skal man patentere sin idé? Kan alle navne blive varemærket? Der er nok af spørgsmål at tage fat på, når man er godt i gang med at forme sin virksomhed. Noget af det, der tit er tvivl om, er netop, hvordan man beskytter sin intellektuelle ejendom, IP’en.
Det var noget af det, der var på programmet hos Green Tech Challenge Berlin. Her var en af ugens workshops sparring med Awapatent, en af Europas førende IP-virksomheder, som hjælper både større virksomheder og startups med sikring af intellektuel ejendom.
Læs hele artiklen fra Trendsonline.dk her: http://trendsonline.dk/en/2017/02/01/hvorfor-er-patenter-en-god-ide/
Næsten 5.000 flere østjyder er kommet i job og der er 3.000 flere arbejdspladser i Aarhus Kommune. Antallet af fuldtidsbeskæftigede lønmodtagere i Østjylland er steget fra 327.765 i september 2015 til 332.734 i september 2016. Det er en stigning på 4.969, og det svarer til en vækst på 1,5 procent. Ovenstående tal er fra De Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR), der har beregnet antal fuldtidsbeskæftigede i Østjylland fra september 2015 til september 2016. De mange nye job får også arbejdsløsheden til at falde. Ledigheden faldt fra november 2015 til november 2016 med 352, hvilket svarer til et fald på 2,3 procent, og ledigheden er i Østjylland nu på 3,7%.
Beskæftigelsen i Østjylland har samlet set været stigende siden 2012. Fra september 2012 til september 2016 er der kommet 10.746 flere østjyder i beskæftigelse.
På iværksætter området går det også godt, og det er næsten på niveau med før krisen. I det sidst opgjorte år for 2014 blev der etableret 1.176 nye reelle virksomheder i Aarhus. København og Aarhus skiller sig ud med en større andel nystartede virksomheder primært inden for videnservice og IKT. Samtidigt bekræfter tallene, at Aarhus er en stærk uddannelsesby i dynamisk udvikling med relativt mange nystartede virksomheder inden for uddannelse.
Klik på linket og læs mere: http://www.businessaarhus.dk/da/NewsList/2017/1-Kvartal/Beskaeftigelsesvaekst%20i%20Oestjylland.aspx
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Få sparring på din virksomheds største strategiske udfordringer - uden beregning
CONNECT Denmark er et privat medlemsbaseret erhvervsnetværk, hvor alle vækstpotentielle virksomheder uanset størrelse kan søge om gratis rådgivning og sparring fra erfarne erhvervsfolk. De kommende tre år fortsætter netværksforeningen deres høje aktivitetsniveau, når de tilbyder over 400 iværksættere og vækstvirksomheder sparring på strategiske udfordringer.
I sommeren 2016 vandt CONNECT Denmark udbuddet på opgaven ’Proof-of-Business’ organiseret af Erhvervsstyrelsen og blev dermed en del af Danmarks vækstplan. Formålet er at understøtte vækstpotentialet hos iværksættere og SMV’er gennem gratis, kvalificeret rådgivning og sparring omkring forretningsudvikling.
Lige præcis den opgave har foreningen i forvejen arbejdet med siden år 2000, hvor det landsdækkende non-profit ledernetværk på godt 700 professionelle erhvervsfolk har ydet rådgivning til iværksættere og mere modne virksomheder kvit og frit.
Opgaven for Erhvervsstyrelsen er en blåstempling af foreningens arbejde og aktiviteter og betyder, at over de næste tre år får CONNECT Denmark tilført ekstra 20 millioner kroner, som skal bruges på screening af 1300 virksomheder, hvoraf 400 kommer i sparringsforløb. Som et led i regeringens vækstpakke har Vækstfonden ligeledes fået 20 mio. kroner, som er øremærket virksomheder, som har været igennem sparringsforløb hos CONNECT Denmark.
CONNECT Denmark har tidligere hjulpet mange iværksættere fra de aarhusianske iværksætter- og inkubationsmiljøer, men har også et tilbud til etablerede virksomheder med vækstpotentiale og vækstambitioner.
Skræddersyet panelsparring
Foreningens arbejde hviler på en slags omvendt forretningsmodel, hvor partner- og medlemsnetværket betaler for at være med til at dele viden og give sparring til virksomheder med vækstpotentiale. Til gengæld får medlemmerne mulighed for at møde spændende virksomheder, nye ideer og mennesker, ligesom mange nyder udfordringen i at diskutere forretningsudvikling med andre erhvervsfolk.
Signaturproduktet er de såkaldte Springboards, som er en dybdegående feedback og sparring. Først præsenterer en virksomhed deres forretningsplan og udvalgte strategiske udfordringer, hvorefter et til lejligheden sammensat panel på 6-10 eksperter har en fokuseret drøftelse på halvanden time. Til slut udpeges 2-3 eksekveringspunkter og hele seancen videofilmes til virksomhedens brug.
Finn Bødtker, der er netværkschef for Jylland og Fyn, karakteriserer det som et uforpligtende rum, hvor man kan få diskuteret alt fra kapitalrejsning og go-to-market-strategier til indretning af ens organisation.
”Bruger vi fodboldmetaforen, er det den uforpligtende træningsbane. Virksomheden møder ikke nødvendigvis kunder, investorer eller samarbejdspartnere. De er på træningsbanen, hvor der bliver øvet systemer, taktikker og givet input, så de er forberedt til at spille kampene,” forklarer Finn Bødtker.
Læs mere om hvordan CONNECT Denmark hjælper til vækst i dansk erhvervsliv gennem vores dygtige erhvervsmedlemmer: https://connectdenmark.com/faa-sparring
Ring endelig til os - alle hverdage mellem 9.00 - 16.00: